Herrer spillede uafgjort mod SG Husum Schobüll 23:23

HKUFHåndboldLeave a Comment

FLENSBORG. I den forgangne Sæson 2007 / 2008  i måndenes Håndboldliga er Teamet fra Harreslev-Kobbermølle ungdams-Forening (HKUF) har de for anden gang kæmpet mod SG Husum-Schobüll, lykkedes det for ”Stormbyerne” at få et uafgjort resultat, nemlig 23:23 remis.

Den anden SdU-trup i  denne liga, IF Stjernen Flensborg, hentede som oprygger 28:23 hos SG Weddingstedt-Hennstedt-Delve i den først sæson sejer.

Husum – HKUF 23:23
Spillerne fra Harreslev gik engagerede ind i spillet og opnåde hurtigt en føring 5:3, men derefter blev gæsterne mere Angrebslystne, og lod sig ikke stoppe.

Ved 11:6 lå HKUF sågar bagud med 5 mål. Men så overtog Tobias Zundel, som indtil nu kun var sat ind i forsvaret, ansvarret og holdt HKUF inde i spillet. Dermed betød dette at de kunne gå til pause med et reduseret halvlejs resultat på 11:13

I anden halvleg holdt Husum stand til det 44. minut. Et angreb bragte SdU’erne med tre mål i rab op på en 17:17 udligning, og med 19:18 igen i Front. Fra nu vekslede føringen frem og tilbage som en rigtig håndboldkrimi.

„Vi kæmpede os flere gange til bolden i forsvarfasen, og derudaf fik vi flere kontrachancer, som desværre ikke blev udnyttet godt nok“ kommenterede KFUM træneren Anders Petersen ”, men jeg ser dog en fremgang i spillet i forhold til seneste. Men jeg kan ikke blive klog på om jeg skal grine eller græde over vores point”

Mulighederne for en sejr havde begge hold. Med et syvmeterkast 30 sek. För slutsignalet hvor det blev uafgjort. Samtidig med sidste angreb fra HKUF som sluttede uden mål endte kampen uafgjort 23:23

HKUF: Fischer 7, Weigelt 5, Zundel 5, Längricht 3, J. Vogeler 3.

Weddingstedt – IF Stjernen Flensborg 23:28
Hjemmeholdet havde den bedste start og kunne arbejde med en tremåls føring. Det unge SdU manskab af træner Stephan Krüger blev dog bedre i løbet af første halvleg og indhentede SG første gang ved 6:6 stillingen, til pause signalet forløb kampen med 13:12 til Wededingstedt da mølene blev skiftet.

Flensborgerne blev dog mere vågne i anden halvleg, samtidig med kom der nye impulser iform af gode indskiftniger. På trods af konsekvent afstraffelse i det hårde forsvar lykkedes det Stjernen at skaffe sig en seksmåls føring. Angriberen Arne von Varendorff og Karsten Wenzke klarede sig utroligt godt i angrebet overfor modstanderne, hvor de lod dem stå fortvivlet overfor deres mål fra syvmeter. Således vandt Stjernen fortjent over deres modstander.

Stephan krüger udtalte efter kampen  „der var mange gode situationer i anden halvleg, hvor vi viste at der stadig er udviklingspotentiale. Kampgeisten var helt på toppen, om vi nu også kan minimere de tekniske fejl. Angribe med samme diciplin som vores forsvar arbejder med, så får vi store succerer fremover”.

IF Stjernen Flensborg: R. Rahlf 4, P. Kringiel 4, v. Garrel 4, Schmidt 3, Johannsen 3, Rerup 3, Fechner 2, Weidner 2, Lorenzen 2, T. Kringiel 1.

Harald Jacobsen

Quelle: http://www.flensborg-avis.de/index.php?c=v2219943.339

HKUF − HSG Weddingstedt 30:17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.