HKUF-Badminton: Motionsstævne 40+ i Husum

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

Motionisterne mødtes
Motionist i husum november 2011
Husum. I weekenden havde de to “gamle” Andreas Schalty Andersen og Ingo Nielsen igen indbudt til det traditionelle badminton-motionsstævne i Husum. Der deltog 20 spillere fra syv forskellige foreninger. Ud over SdU-klubberne Vanderup UF, Satrup UF, Rendsborg-Bydeltorp UF, Husum IUF, Slesvig IF og HKUR var der gæste-spillere farUllerslev BK (fyn).

Hos alle var stor spilleglæde. Der blev spillet fra klokken 13-18, hvorefter dagen sluttede som sædvanlig i Hatsted forsamlingshus med god mad og hyge. Allerede nu er terminerne til de næste motionsstævner på plads. Det første finder sted den 17. marts 2012 og det andet den 3. november senere på aret.

kilde (FlA) sportfla.de

HKUF fylder 90 år
HKUF Flyer 2011

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.