HKUF badmintonspillerne forberede sig på en meget stærk konkurrence

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

 

Training 2012

Da badminton som bekendt er folkesport i Danmark, må HKUF badmintonspillerne forberede sig på en meget stærk konkurrence. I Danmark arbejder der i foreningerne, mange internatio-nale trænere som yderst professionelt tjener badmintonsporten. På trods af den stærke mod-stand, er det i den sidste sæson lykkedes for HKUF spillere hurtigt at spille sig op i ræk-kerne, så de i den kommende sæson kan få lov til at måle sig med de allerbedste ung-domsspillere i Danmark.

Jacob mit Medaillen Caroline und Lara mit Medaillen Asger mit Medaillen

For at kunne måle sig på øjenhøjde med de danske topklubber i ungdomsrækkerne, er det nødvendigt at arbejde ihærdigt på strukturerne. I Danmark er det sådan, at de bedste ung-domsspillere træner dagligt for at kunne klare sig i konkurrencen.

Vores næste mål er at kunne tilbyde vores spillere en tredje træningsdag. For at kunne mulig-gøre det, er vi nødt til at finde sponsorer. Træningstimer er nu engang ret dyre, men det er helt sikkert en god investering i fremtiden.

HKUF tilbage i Badminton Denmark
HKUF-Badminton: En lille oversigt over vore trænere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.