HKUF tilbage i Badminton Denmark

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

HKUF‘s badmintonafdeling er efter 4 års fravær atter medlem i Badminton Denmark (tidligere DBF). Denne gang er det ikke voksnespillerne men juniorene, som er blevet medlem. Motiva-tionen er de bedre muligheder for at kunne deltage i turneringer af høj kvalitet i hele Danmark. Vores langsigtede mål er de danske juniormesterskaber (DMU). Vores største potentiale ligger i aldersgrupperne U11 og U13, men der står også nogle U9 spillere i starthullerne. Medlemstal i badminton ungdomsafdelingen er p.t. 43 og tendens er stigende.

tilbage i DBF-1                tilbage i DBF-2

Alt i alt de bedste forudsætninger for en sucessfuld udvikling og hvem ved, måske findes der den ene eller den anden badmintonspiller, som er interesseret i vores træningsideer og som har lyst til at komme og træne med os og blive medlem. I kan se en træningsvideo på vores hjemmeside http://www.hkuf.eu under rubrikken “Badminton – News Talent-Træning 2012.

HKUF-Badminton: Nyt træningapparat til en endnu mere effektiv træning ved slagøvelserne.
HKUF badmintonspillerne forberede sig på en meget stærk konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.