HKUF-Badminton: Nyt træningapparat til en endnu mere effektiv træning ved slagøvelserne.

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

Som en af de første foreninger overhovedet har HKUF indført et helt enestående nyt trænings-apparat. Spin-Minton træningsapparatet fra firmaet Tactic hjælper børnene og de unge til at blive hurtigere og bedre i omgangen med badmintonketsjeren. Spin-Minton kan også ind-sættes for at forbedre hurtigheden i bevægelserne på banerne. Alle disse ting er tiltag for at kunne forberede sig optimalt på at have gennemslagskraft ved de danske turneringer.

Spin-Minton

Talenttræningsvideo 2012
HKUF tilbage i Badminton Denmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.