HKUF-Badminton: Fuld fart på fjerboldene i weekenden

HKUF Badminton AfdelingslederNyhedsarkivLeave a Comment

Der blev slået til fjerbolden i weekenden. Både unge og ældre dystede ved badmintonstævner lige fra Kruså til Husum

19 ungdomsspillere fra HKUF badminton deltog i årets Grænsecup i grænsehallerne i Kruså. I alt blev det til 14 guldmedaljer og 1 sølvmedalje til de unge entusiastiske spillere. Tre spillere kunne notere sig for et ekstraordinært flot resultat: Erik Bohnsack fra U13-rækken tog guldet i samtlige tre discipliner: herresingle, herredouble og mixdouble. For Carina Blaas i U15 blev det til to guldmedaljer og en i sølv og for Sabrina Harms, U11, blev det til to guldmedaljer.

I den anden ende af Sydslesvig i Husum dystede motionsspillerne fra 40plus segmentet.
SdU stod denne lørdag d. 2. November igen for det traditionelle motionsbadmintonstævne for seniorer i Husumhallen. Kriteriet for at medvirke er, at man mindst har rundet de 40 år og der spilles udelukkende doubler.
Rolf Warnke fra HKUF-badminton og SdU’s badmintonudvalg spiller altid i motionsstævnet og fortæller,
’Det er altid sjovt at være med og vi glæder os allerede nu til næste gang. Selvom stævnet er med kaffepause og fællesspisning, så er det bestemt ikke ’hyggebadminton’. Der spilles mange krævende og nervepirrende kampe. De gamle kan gå lige så meget til bolden som de unge. Denne gang lå aldersfordelingen mellem 40 og 73’.
Tyve spillere fra seks forskellige foreninger: Slesvig IF, HKUF, RBUF, Husum IUF, Vanderup UF og Vanderup UF´s venskabsklub fra Fyn Ullerslev BK.
Motionsstævnet sluttede i Hatsted Forsamlingshus med god mad og hygge.

 

HKUF-Badminton: Kredsmesterskaber i Augustenborg
HKUF-Badminton: Flensborg-Avis 12.11.2013, Fuld fart på fjerboldene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.