HKUF i 2. runde i DGI-Sønderjyllands Badminton Ungdomsholdturnering

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

Lørdag d. 7. December 2013 begav HKUF’s Badmintonungdom sig ud i 2. runde af den sønderjyske ungdomsholdturnering i badminton. U11B-rækken dystede i Dybbøl og U15B i Toftlund.

Yngsteholdet fra HKUF
U11B mødte først holdet fra Augustenborg og efter de regulære kampe stod det lige, 3-3. Derfor måtte der et ’gyldent sæt’ til og det endte med, at Augustenborg kunne forlade banen som sejrherrer – HKUF blev slået med 3-4.
For HKUF’s vedkommende var det dog ’pigernes dag’. Både Sabrina Harms og Isabel Hanl kunne i deres singlekampe notere sig for overbevisende sejre mod to Augustenborg-drenge.
Trods kampgejst og utrætteligt spil i dagens kampe måtte HKUF’s U11B videregive 1. pladsen og står nu på en samlet 2. plads i holdturneringen.
HKUF’s U11B-hold: Jacob Dittweiler, Lara Luchte, Asger Börsting, Isabel Hanl og Sabrina Harms.

U15B på spil
Kl. 12.00 gik det løs i Toftlund, hvor U15B’erne skulle bevise deres kunnen. Modstanderen var Christiansfeld-holdet og efter et par overbevisende sejre til flere spillere fra HKUF, bl.a. Alexander Hoppe, Carina Blaas og Erik Bohnsack, blev slutresultatet 4-2 til HKUF.

Knap så godt gik det mod holdet fra Toftlund, som var HKUF’s næste modstander – Toftlund løb af med en samlet sejr på 4-2.
Dagens samlede turneringsresultat for U15B fra HKUF blev således en 3. plads.
HKUF’s U15B-hold: Jannik Petersen, Alexander Hoppe, Erik Bohnsack, Carina Blaas og Nadja Børsting.

Erik Bohnsack rykker op i M-rækken
Med hvidt hår som en anden Emil fra Lønneberg og en hurtighed med en ketcher uden lige, er 12-årige Erik Bohnsack fra Slesvig en genkendelig, frygtet og respekteret spiller i de danske turneringer. Og Erik går sjældent hjem uden gyldne medaljer. På trods af et enkelt nederlag i Toftlund, fik han denne weekend kæmpet sig til de sidste point, der sikrede ham en oprykning fra A til Mester-rækken – rækken lige under Elite, som tegner de bedste spillere. En sådan placering er kun tidligere overgået af Julia Warnke fra Harreslev, som trådte sin første badmintonsko i HKUF, men herefter i Bov IF, hvor hun opnåede at blive Mesterspiller i U17 i 2008.

Fotos: Rolf Warnke

Hold U11B: Fra venstre: Jacob Dittweiler, Isabel Hanl, Lara Luchte, Sabrina Harms, Asger Börsting

Hold U15B: Fra venstre: Jannik Petersen, Nadja Börsting, Carina Blaas, Alexander Hoppe. (Erik Bohnsack mangler)

HKUF-Badminton fremmer det sociale samvær
HKUF-Badminton: Kredsmesterskaber i Augustenborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.