Fjerboldsfastelavn i HKUF

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

40 udklædte børn, trænere og forældre fra HKUF Badminton og Badminton Academy Flensburg slog til fjerboldene i Holmberg Hallen lørdag d. 22. Februar.

En lille soldat, et skelet, en sydhavs-skønhed med bastskørt og Rolf Warnke med krøller. Der var ingen grænser for fantasifuld udklædning.
Efter 10 minutters høvdingebold, børn mod de ’gamle’, og et kvarters opvarmning, hvor især de ’gamle’ kunne gøre sig lidt gældende, blev alle sluppet løs på badmintonbanerne. I HKUF slår man nemlig ikke katten af tønden, men spiller badminton.

Mellem strabadserne kunne spillere og tilskuere tage for sig af lækkert hjemmebag med bl.a. ægte fastelavnsboller og en chokoladebadmintonkage samt sodavand og kakao.

Børn overhaler seniorer
At dyrke sport på den måde – børn og voksne sammen – er ikke noget der foregår i alle sportsklubber. I HKUF er det helt almindeligt at børn og unge spiller seriøst mod voksne på træningsaftenen. Og efterhånden har seniorerne i den grad fået kam til deres hår.
På grund af muligheden for ekstra træning og talenttræning har børnene og de unge efterhånden et spillemæssigt niveau, hvor det kan være svært for seniorerne at følge med.

En ketcher som tak
At involvere forældrene til den slags sammenkomster bliver altid positiv modtaget – især hos de nye medlemmers forældre.
Som tak for invitationen modtog HKUF’s ungdomsafdeling en ketcher fra Jan Pedersen, som er far til Sofie Seberg Pedersen – en af de talentfulde spillere i Badminton Academy Flensburg og HKUF.

HKUF-Badminton på Facebook
Flensborg-Avis 11.01.2014, HKUF-Badminton Breddeidræt med sociale dimensioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.