HKUF-Badminton kvalificerer sig til DGI’s Landsmesterskaber i holdturnering

HKUF Badminton AfdelingslederNyhedsarkivLeave a Comment

De 11-årige i HKUF slår hårdt og har netop kvalificeret sig til de danske landsmesterskaber i holdturnering i Vejen d. 29. Og 30. Marts. Og i påsken går det løs med det store internationale ISCA stævne i Vejen.

 

I løbet af efteråret 2013 og vinter 2014 – og for første gang – har HKUF Badminton deltaget i DGI’s sønderjydske holdturnering. Denne første gang med et U11B – hold med de tre piger Lara Luchte, Sabrina Harms og Isabell Hanl samt drengene Asger Børsting og Carl Jacob Dittweiler.

Kamp til det sidste
Efter tre weekender med turneringer i det sønderjyske, sejrede HKUF denne sidste holdturneringsweekend over både Dybbøl og Aabenraa. Dermed overhalede HKUF det førende hold fra Augustenborg i sidste øjeblik, fordi HKUF havde vundet flest enkeltkampe. Således endte holdet på en flot 2. plads, der udover æren bød på både sølvmedaljer, pokaler og diplomer som belønning.

Drenge mod piger
Holdturneringen er karakteriseret ved, at de forskellige klubber kan stille med hold bestående af både drenge og piger. Det er der ikke noget odiøst i, men specielt bliver det så alligevel idet kampene ofte kan bestå af to piger mod to drenge eller pige mod dreng. I den sammenhæng har især pigerne fra HKUF markeret sig overbevisende, da de ofte har vundet over drengespillere. Fælles for pigerne er, at de spillemæssigt har flyttet sig markant det seneste år og har hjemtaget den ene gode placering efter den anden og er kravlet opad i række-hierakiet.

Spændende stævne i vente
1-3 weekender hver måned tager de unge spillere af sted til stævner i alle retninger – primært i Sydslesvig, Sønderjylland og Fyn.
Det næste store trækplaster bliver påskens store ISCA stævne (International Sports and Culture Association) i Vejen. Det er et stort internationalt tre-dages stævne med spillere fra flere europæiske lande.
Udover, at det er en stor spillemæssig begivenhed og udfordring, er det også en stor social oplevelse, hvor der knyttes mange venskabsbånd de unge spillere imellem.
HKUF opnåede sidste år flere gange at komme på medaljepodiet, så gejsten og forventningerne til det kommende stævne er helt i top.
HKUF deltager med et stort antal spillere samt trænere, ledere og forældre.

 

HKUF vinder SdU´s Mini-holdturnering
HKUF-Badminton kvalificerer sig til DGI’s Landsmesterskaber i holdturnering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.