HKUF-Badminton: Bedste sæson nogensinde

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

HKUF-Badminton afslutter succesrig sæson

HKUF Badminton kan se tilbage på en fantastisk og fremgangsrig sæson. Sæsonen 2013/2014 har været den mest succesrige for ungdomsafdelingen i HKUF Badminton nogensinde.
Sæsonafslutningen blev fejret med en stor grillfest lørdag d. 21. Juni i Harreslev Danske Skole, hvor forældre, børn, trænere og ledere havde sat hinanden stævne til spisning og leg. Med dart, høvdingebold og ”speed-minton” blev der varmet op til lækker grillmad og hygge, hvor sæsonens succes’er blev vendt endnu en gang. Bl.a. kunne leder af HKUF Badminton Rolf Warnke stolt berette, at forældrene sammenlagt har kørt 35.000 km i forbindelse med de forskellige turneringer – og det siger ikke så lidt om klubbens forældreengagement.

Flotte enkeltmands og holdpræstationer
Badminton er jo flere ting. Det er både hold- og enkeltmandspræstationer og på alle fronter har HKUF haft succes.
”De unge spillere har deltaget i 45 turneringer i forhold til 15 året før. Desuden opnåede vi 83 1. pladser, 39 2. pladser og 6 3. pladser. Med disse resultater samlede spillerne i alt 2270 point til ungdomskvalifikationen i Danmark”, fortæller Rolf Warnke og fortsætter,
”og for første gang deltog to hold i DGI-Sønderjyllands Ungdomsholdturnering og her opnåede U11-holdet en 2. plads og hermed en kvalifikation til danmarksmesterskaberne – efter Dybbøl , som fik 1. Pladsen. Men ungerne tog alligevel Dybbøl til mesterskabet, idet de opnåede en meget flot 3. plads i det samlede resultat.
U15 spiller Carina Blaas deltog i det danske ungdomsmesterskab og kunne vende hjem med glæden over at have kvalificeret sig til kvartfinalen. Der til kommer, at en håndfuld af HKUFs ungdomsspillere kæmpede point nok sammen til at kunne rykke op i Mesterrækken.
Nu er reglerne dog indrettet sådan, at når sæsonen begynder efter sommerferien igen, rykker alle en klasse ned. Så nu er det spændende hvor hurtigt de forskellige får spillet sig op igen.
Alle disse resultater er jo enestående og bliver svære at komme efter, men vi er optimistiske og er meget spændte på den kommende sæson” opsummerer Rolf Warnke.

Gæstetræner fra Kina
Alle sejl er sat i sæsonforberedelsen. Fra d. 24. juli og fire uger frem er der sommercamp i Badminton Academy Flensburg, som dels finder sted i Sportland og dels i den omgivende natur.
Et af  programmets highlights er gæstetræneren, som er kinesisk elitetræner og tidligere landsholdsspiller Zhang Longsheng fra Beijing. Han vil give professionelle fif og helt sikkert  kaste lidt stjernedrys over deltagerne. Adskillige af HKUF’s ungdomspillere træner til daglig i akademiet, så mange af dem er klar på banerne når elitetræneren kommer.

HKUFs første pointgivende turnering
Rolf Warnke ser meget frem til den kommende sæson,
”I september skal HKUF for første gang lægge hal til et pointgivende ungdomsstævne. Det sker i weekenden d. 13. og 14. september for grupperingerne  fra U9 til U15. Så nu kommer Sydslesvig og HKUF Badminton med sine nu 105 medlemmer i den grad på det danske badminton-landkort”, slutter Rolf Warnke.

Billeder:

IMG_4268 IMG_4263 IMG_4261 IMG_4247 IMG_4244 IMG_4239 100-medlem

HKUF-Badminton: At have frivillige i klubben er guld værd!
HKUF-Badminton: Flensborg-Avis 01.07.2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.