Sejre til HKUF Badmintons unge

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton, NyhedsarkivLeave a Comment

Holdturnering i gang
For andet år i træk deltager HKUF’s Ungdom i den sønderjydske holdturnering. Denne gang med fire hold fra rækkerne: U11 A/B, U13 A/B, U15 B samt U15 C.
Holdene mødes tre gange i løbet af sæsonen og dyster om kvalificering til landsmesterskaberne i foråret 2015. I år består U15 B af et fælles hold med Bov IF som medaktør, således det består af to piger fra Bov IF og to piger og en dreng fra HKUF.
Det noget specielle ved holdturnering er, at det ikke er unormalt at piger spiller mod drenge i single eller, at double og mix er blandet.
Forrige sæson kvalificerede HKUF’s U11 hold sig med en 2. plads og endte med en flot 3. plads ved landsmesterskaberne 2014.
Overbevisende sejre
I weekenden d. 15.-16. november startede alle holdene i fire sønderjydske haller. Tre ud af fire hold kom hjem med 1. pladser.
Fx. løb U15 B med 1. pladsen ved at vinde samtlige kampe og uden at tabe et eneste sæt. U15 B holdet består af fire piger og en dreng, så der var nogle sønderjydske drenge der fik baghjul af de hårdtslående piger fra HKUF/Bov IF.
U11 A/B måtte desværre se sig slået. Det er der dog endnu to weekender til at rette op på.

Flensborg Avis: Sejre og hædringer
Hædersbevisninger til HKUF Badmintons unge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.