Danmarks Bedste Ungdomshold: resultater

JuliaBadminton

U13 ASören L., Klaas H., Lara L., Caroline D., Isabell H. & Tobias H.
Eftersom U13 holdet havde vundet det sønderjysk mesterskab i U13 A+B (4 spillere), fik de lov til at deltage i DBU (tidligere LM) i Vejle d. 28.-29. marts.
I alt 10 hold fra hele Danmark troppede op for at blive Danmarks Bedste Ungdomshold i U13 A. I to puljer á 5 hold blev der dystet om at spille finalekampen om søndagen. Der blev kæmpet hårdt og mange sæt endte med utrolig tætte tre sættere. Til sidst stod holdet på en rigtig flot 6. plads.

U15 B Erik B., Carina B., Johanne J. O. (HKUF) & Carina B., Nanna C. (Bov IF)
HKUFs & Bov IFs fælles hold har igennem den sønderjyske holdturnering ikke tabt en eneste kamp og fik fortjent hevet mesterskabet med hjem. D. 18.-19. april drog holdet så afsted for at kæmpe om endnu en titel i Fredericia sammen med 15 andre hold.
Om lørdagen gjorde holdet rent bord ved at vinde over Lillerød, Hørning og Årslev i deres pulje. Semifinalen om søndagen og kampen om 3. pladsen gik desværre tabt og dermed endte holdet på en meget flot 4. plads.

U17 ASofie S. sammen med “De 8 Sønderjyder”
Også Sofie Seberg Pedersen har været afsted til DBU d.18.-19. april. Sammen med U17 holdet “De 8 Sønderjyder” har Sofie opnået en fornem 3. plads i U17 A (4+2).

Badminton: Schleswiger Nachrichten 12.05.2015
Sofie blev Dansk Mester 2015