Sofie blev Dansk Mester 2015

JuliaBadminton

Det blev til en historisk weekend for Harreslev-Kobbermølle, da vores ungdomspillere tog afsted til sæsonens store højdepunkt, Danmarks Mesterskaberne for Ungdom (DMU) d. 10.-12. april i Grindsted. Der blev leveret stærke præstationer og rigtig flotte badmintonkampe, som mundede ud i fem skinnende medaljer i både bronze, sølv og guld! Allerede efter anden dag stod tre ud af syv HKUF spillere i 5 semifinaler på 3. og sidste dag!

Det er første gang, at én af vores spillere fik lov til at stille sig op på sejrskamlen til DMU – At det i sidste ende blev hele fem gange er helt fantastisk!

Dansk Mester i U17 A damesingle
I spidsen stod Sofie Seberg Pedersen (fra Harreslev Kobbermølle), der spillede en forrygende turnering og dermed blev intet mindre end Dansk Mester i damesingle U17 A.
Også i damedouble gik det utroligt godt for Sofie og hendes double makker Cecilie Wegener Nielsen fra Lystrup. Sammen spillede de sig til en flot 3. plads og dermed sikrede Sofie sig også oprykningen i mesterrækken.

To sølv og en bronze medalje i U13 M
I U13 mesterrækken viste Sören Levin Loges og Emma Sofie Waller (fra Aabenraa) sig fra deres bedste side. Til trods for at de to aldrig har spillet sammen før, hev Emma og Sören en sølvmedalje med hjem.
Samtidig nåede Caroline Dittweiler sammen med Mads Emil Einarson fra Kolding en flot tredje plads i mixdoublen.
Også i herredouble nåede Sören i finalen, sammen med hans double makker Tobias Hvid fra Blans Sundeved, hvor de dog ikke kunne slå sig igennem. Dermed blev det til to sølvmedaljer for Sören.

Flere resultater ved DMU

  • Erik Bohnsack  – kvartfinale i herredouble U15 M

 

Finaledagen til DMU er et kæmpe highlight, som var fantastisk at opleve. Der bliver heppet på livet løs, hvilket gør semi- og finalekampene ekstra spændende.

 

 

Danmarks Bedste Ungdomshold: resultater
Billedgalleri: ISCA 2015