Petanque 20 års jubilæum

HKUFPetanque

Årsmøde lørdag for 20 år siden startede vi med at præsentere petanque i HKUF. Der var nogle få der var der for at se på dette mærkelige spil HKUF nu ville tilbyde.
Vi havde fået anlagt fine baner bag den danske skole og var meget optimistiske at det nok ville gå med at få etableret denne afdeling

IMG_0793

fuld koncentration ved hvert et kast

Ja, nu er det 20 år siden og vi har haft mange gode timer på banerne og rundt omkring i Danmark og Sydslesvig. Det er blevet til mange stævner. Vores eget efterårsstævne som altid ligger i september trækker mange hold til. Der er gengangere fra de første år og de har venner og bekendte med. Vi deltog næsten hver weekend med et par hold i div. stævner i Danmark, for der var ingen foreninger i SdU der tilbød petanque. ( Det har ændret sig nu. 8 foreninger tilbyder petanque) I mellemtiden er der
Landsstævner, Landspetanquestævner, Landsmesterskaber, Regionsstævner div. foreningsstævner rundt omkring og det har været dejlige timer med mange gode venner.

IMG_0782

En stor tak til Helmut Carstens

I øjeblikket har vi 24 medlemmer i petanqueafdelingen. De kommer til træning om tirsdagen og er med i SdUs sommerturneringen, kvalistævner osv. Og for godt 5 år siden kunne vi udvide vort petanqeuanlæg med en carport, hvor vi i fald af dårligt vejr kan sidde og hygge os. Vi er glade for vort anlæg og ville håbe der var flere der kunne tænke sig at spille petanque.

Ingen sport uden arbejde!!
Der er meget der skal ordnes på banerne og det har Helmut Carstens nu taget sig af i alle de år. En stor tak til ham for alt det arbejde og en stor tak til jer alle fordi I møder så flittigt op til stævner og træning.

 

Irmi Rerup

Efterårsstævne
Flensborg-Avis 24.03.2015 Petanque