Sig hej til Johanne

JuliaBadminton

Den nye sæson venter lige om hjørnet og vores trænere glæder sig til at komme igang. For en god ordens skyld vil vi gerne introducere jer for vores nye trænere. Vi lægger ud med Johanne, som har været ungdomsspiller i HKUF i mange år og lige er kommet tilbage fra et efterskoleophold i Danmark. Sammen med Caroline står Johanne for onsdagstræningen fra 17.00 til 18.30 for U9-U13 spillere på begynder- og let øvet-niveau.

Fakta
  • Navn: Johanne Juul Olsen
  • Alder: 15 år
  • Spillet siden: ca. 2011
  • Venstre eller højrehåndet: Højrehåndet
  • Yndlingsslag: Netdrop
Hvad elsker du ved badminton?

Jeg elsker det utilregnelige ved badminton, man ved aldrig hvad der venter en og man skal være beredt på alt.

Hvorfor har du valgt at blive træner?

Jeg har valgt at blive træner pga at jeg nu har spillet i så lang tid og føler jeg har nok erfaring til at lære fra mig.

Din bedste badmintonrelateret oplevelse?

Det var nok da jeg var linjedommer til Yonex Denmark Open.

Sig hej til Caroline
Bestilling af klubtøj 2016-17