Sig hej til Caroline

JuliaBadminton

Den næste i rækken af nye trænere er Caroline. Ligesom Johanne har Caroline været en fast del af ungdomsspillerne i HKUF og har altid været til stede på sidelinjen for at coache, når de andre skulle spille til stævner.

Fakta

Navn: Caroline Dittweiler
Alder: 14
Spillet siden: 2011-12
venstre eller højrehåndet: højrehåndet
Yndlingsslag: crossdrop

Hvad elsker du ved badminton?

Jeg elsker bare det at have min ketcher i hånden, og bevæge mig rundt på banen, det er som om at jeg glemmer alt andet, og spillet bare gør mig glad. Og så når man spiller kampe, jeg elsker det at skal spille mod andre, om jeg taber eller vinder, synes jeg alligevel at det vildt sjovt!

Hvorfor har du valgt at blive træner?

Fordi jeg vil vise de børn jeg træner hvor fedt badminton er , og prøve noget nyt.

Din bedste badmintonrelateret oplevelse?

Det er helt klart da jeg i marts vandt finalen til DMU(danmarksmesterskaberne for ungdomspiller) og skulle stå op på podiet og få overrakt min medalje!

Sig hej til Sascha
Sig hej til Johanne