Sig hej til Sascha

JuliaBadminton

For nogle af jer er Sascha stadigvæk en ret ny træner, men Sascha har allerede været træner i HKUF for mange år siden inden han flyttede til Kina for at arbejde. Han kom heldigvis tilbage til Tyskland OG på sin gamle trænerpost. Inden Sascha tog afsted til Kina har hans initiativ skaffet HKUF badminton en masse nye medlemmer ved at han besøgte de lokale skoler. Til tider havde vi op til 40 børn, der kom til onsdagstræningen. Sammen med Sascha vil vi igen prøve at fylde hallerne med nyt liv.

Fakta

Navn: Sascha
Alder: 30
Spillet siden: 1995
venstre eller højrehåndet: højre
Yndlingsslag: Cross netdrop

Hvad elsker du ved badminton?

hastigheden

Hvorfor har du valgt at blive træner?

Jeg elsker det, at være aktiv og give børnene en sjov og ydende oplevelse indenfor badminton. Tage ud på weekender og stævner er meget spændende og husker stadigvæk tilbage, til all de arrangementer, jeg har været med til som ung. Dette vil jeg gerne give videre til vores kommende spillere i foreningen. Vi alle kan være med til, at gøre en forskel, for at få en dejlig foreningskultur op at stå.

Din bedste badmintonrelaterede oplevelse?

En trænerrejse til Kina, hvor vi spillede mod en del kinesere. Jeg blev forelsket, som førte mig et år senere tilbage til Beijing, men det hele blev så ikke til noget, på grund af kulturen…. alligevel blev det så til et år i Bejing og et år i Shenzhen, som ligger ved Hong Kong.
Jeg har taget en del hårde badmintonøvelser med fra Kina, men søger stadigvæk spillere, der siger, at øvelserne er sjove 🙂

Sig hej til Julia
Sig hej til Caroline