Sig hej til Julia

JuliaBadminton

Så blev det min tur til at præsentere mig selv. Mit navn er Julia og jeg er administrator for denne hjemmeside, stedfortrædende afdelingsleder i HKUF Badminton og fra denne sæson også fast træner. Jeg har tidligere hjulpet til her og der til træning, trænet unge badmintonspillere i Badminton Akademiet og i sidste sæson blev jeg træner for Miniton-holdet, da Sascha blev skadet i februar.

Fakta

Navn: Julia
Alder: 25
Spillet siden: 2001
venstre eller højrehåndet: højre
Yndlingsslag: Smash

Hvad elsker du ved badminton?

At det får mig til at glemme stress og negative tanker, og jeg får lov til at slappe af mentalt. Samtidig synes jeg, der ikke findes et federe slag end et smash, når man formår at placere det hårdt ned i gulvet på modstanderens banehalvdel.

Hvorfor har du valgt at blive træner?

Jeg startede selv i HKUF Badminton da jeg var 10 år og har nydt hvert eneste sekund på badmintonbanen lige siden jeg satte mine ben i Holmberghallen for første gang. HKUF er mit hjerteblod og jeg ønsker at give noget tilbage til min forening og sprede badmintonglæde i vores lille kommune.

Din bedste badmintonrelaterede oplevelse?

Jeg har haft mange gode badmintonoplevelser, bl.a. landsmesterskaberne i Fredericia, at være helt tæt på de store stjerner som sidelinjedommer til Denmark Open, mit efterskoleår på Danish Badminton College og da jeg sammen med mit hold vandt det slesvig-holstenske mesterskab for hold (voksne) i 2011 + de mange fede klubture med de seje HKUF unger 🙂

Afdelingsmøde d. 15. september (Spartenversammlung)
Sig hej til Sascha