Til stævne med de allermindste

HKUFHåndbold, Nyhedsarkiv

Bredebro. HKUF deltager i år i den danske »Totalhåndbold«-runde fra DGI og var af sted for fjerde gang med to U6-hold. Nyt var denne weekend, at HKUF også stillede med et U4-hold, som prøvede for første gang, at spille håndbold mod andre hold.

– Vi var af sted med fem af de mindste. Uden dommere har man som træner meget travlt med at vejlede. Men man kan se, at de små har det mere end sjovt. Alle glæder sig over et mål, spillere, modstander og de medrejste fans på sidelinjen, siger HKUF-træner Harald Jacobsen.

De første to kampe i børnenes håndboldliv var mod Tønder og gik over 12 minutter.

Tvillingerne Mikkel og Nila Neumann, Jeepe Schibrath, Gorm Stokbæk og Jonas Tollkühn prøvede at efterligne deres store søskende.

– Egentlig har »totalhåndbold« for fireårige fandesi lang tid. Vi i HKUF startede med det, fordi de fleste U4- spillere plejer at hente deres store søskende efter træning. Så tog de altid en bold fra de store og var vilde med at lege med den. Derfor startede vi med et hold. Vi har allerede 12 spillere. Også ved de lidt større har vi mange børn. Vi har delt dem op. Nu har vi et pige- og et drenge-hold, siger Harald Jacobsen.

Turnerings højdepunkt var, at alle deltagende børn fik slushice.

Træneren inviterer alle, som har lyst, til en prøvetræning. U6-piger træner hver mandag kl. 16.15 til 17.15 hos Lewe Kuhn og Maria Elende, drengene fra kl. 17.15 til 18.15 hos Mia Julius og Nana Beck Christensen på Harreslev Danske Skole. U4-hold træner hver tirsdag kl. 15.30 til 16.30 hos Antonia Andresen og Harald Jacobsen i Holmberghalle II.

Efterårs doublestævne i petanque
Håndbold-stævne i Tønder