Tur til U17 Landsholdkamp i Haderslev

HKUF fodboldFodbold, Fodbold D-Jugend

I går var vores D-Jugend ude og se U17 landsholdskamp i Haderslev (DK) mellem Tyskland og Danmark.
For nogle var det første besøg på et stadion, og for andre var det første besøg på Sydbank Park, hjemstedet for SønderjyskE, vores samarbejdspartner. Men en ting var sikker! Det var første gang vi allesammen fik set en landsholdskamp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drengene var meget spændte, og heppede på trods af tilknytningen til det danske mindretal på de tyske landshold. Som tak for vores støtte fik hvert barn overrakt en vimpel fra, som de kunne bruge til at samle underskrifter.

Kort sagt:
Det var en fantastisk tur, en stor oplevelse for hele holdet. Det skal gentages! Næste gang tager ud for at se SønderjyskE spille!!

HKUF
Mere end bare fodbold 🙂

 

Afdelingsmøder 2019
Indtryk fra pokalkampen