HKUF badminton slutter sæson 2019/20

HKUFBadminton

Kære alle,

Vi håber at i alle sammen er kommet godt igennem den såkaldte første fase af corona pandemien og er alle ved godt helbred.

Eftersom Slesvig-Holsten lukkede alle idrætsfaciliteter samt idrætsforeninger ned, har de nu besluttet at genåbne udendørs – og indendørsidræt uden kropskontakt fra d. 18. maj.

>>Harreslev kommune << henviser til de “10 Leitplanken des DOSB” samt de supplerende regler for den enkelte idræt, for at kunne gøre brug af deres idrætsfaciliteter.

Efter at have læst >>reglementet<< fra “Deutscher Badminton Verband e.V., har vi konkluderet, at vi ikke ønsker at genoptage den nuværende badmintonsæson under disse forhold.

Udover at der skal laves deltagerlister og opstilles tidsplaner, skal der altid være en leder eller træner til stede, som har ansvaret for at alle regler overholdes. Inden træning skal der sørges for markeringer, der viser hvilke områder man må opholde sig i, og efter hver træning skal de fjernes igen.

Det er med sikkerhed regler der er kommet for at blive året ud. Men reglerne forudsætter også, at man kun må deltage i ét træningshold med kun én fast makker. Der må kun stå en spiller på hver side af nettet, hvilket betyder at der heller ikke må spilles double.

Vi synes især, at de sidstnævnte regler ødelægger glæden ved at komme i hallen og spille. Nogle vil med sikkerhed ikke engang få mulighed for at komme, hvilket vi synes er helt urimelig. Det er nok også regler, der først og fremmest skal sikre, at landsholdsspillerne kan vedligeholde deres træning.

Vi håber at vi på den anden side af sommerferien får nogle bedre vilkår for at kunne starte op igen og kan hilse på jer igen.

Pas godt på jer selv

Hilsen HKUF badminton

Restsalg i HKUF badminton
U13 holdet i afgørende kamp mod Bredebro