Ungdomstræning starter igen den 19. og 20. august

HKUF Badminton AfdelingslederBadminton

Hej kære badmintonforældre,

Vi håber i har haft en god sommerferie.

Her kommer de første informationer omkring opstart af den nye sæson:

Som det første må jeg desværre meddele, at jeg (Julia) ikke kan fortsætte som frivillig træner. Desværre er det ikke længere muligt for mig at fortsætte mine gamle træningstider. Til gengæld kan holdet glæde sig til en ny træner. Sven-Erik har selv spillet badminton i mange år og erfaring som træner i Slesvig IF og adskillige  badmintoncamps. For at gøre starten lidt nemmere for Sven-Erik har Stella sagt ja til at give en hånd til træning.

Vi starter denne sæson med én enkelt fællestræning om ugen. Hver onsdag fra kl. 17.15-19.15 vil der være træning for de let øvede og øvede. Indtil videre må vi maks. være 10 spillere i en træningsgruppe, for at kunne træne uden sikkersafstand på 1,5 meter. På dette grundlagde og det faktum, at træningsholdet sjældent overstiger ti personer, har vi besluttet, at begrænse deltagerantallet til ti personer.

Derfor vil det fremover kun være muligt at deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig online op til 2 timer før træning. Flere instrukser og hygiejne-konceptet følger snarest..

Online tilmelding til sæsonens første træning d. 19. august:  https://doodle.com/poll/s9rtkan5x58nmxvf

Torsdag d. 20. august fra 16-17 inviterer vi til en times badminton for begynderholdet. Derefter inviteres alle forældre til en snak, hvordan vi bedst kan opretholde begynderholdet unter de eksisterende retningslinjer. Holdet har været ret stort lige op til “Corona-nedlukningen”, hvorfor det bliver ekstra svært at tilbyde badminton for dem. Da vi selv er lidt i tvivl om hvordan, vi kan løse denne opgave, ønsker vi at drøfte det sammen med jer.

En ting er vi sikker på. Retningslinjerne kræver flere hjælpende hænder. Vi håber derfor at du allerede inden mødet overvejer om, hvordan og i hvilket omfang du kunne hjælpe til, for at børnene igen kan komme til badminton.

SdU har lavet en oversigt over den gældende forordning, som vi skal forholde os til i foreningen:

https://www.sdu.de/wp-content/uploads/2020/06/20200629-Nye-informationer-Corona-update.pdf

Online-Tilmelding træning d. 20. august: https://doodle.com/poll/usnhefzinu8if8bk

Fra på onsdag flyver fjerboldene igen!
Restsalg i HKUF badminton