Fra på onsdag flyver fjerboldene igen!

HKUFBadminton

Fjerbold

Endelig! De nye lempelser i Slesvig-Holsten og et godkendt hygiejnekoncept gør det muligt igen, at tilbyde badminton igen i HKUF. Vi har måttet vente længe (siden november 2020) og glæder os utrolig meget til se jer igen.

Opstart af ungdomstræning

Vi lukker hallen op for alle ungdomsspillere onsdag kl. 17.15 – 19.15 med Jan som instruktør. Om torsdagen fortsætter Flo og Mona med begyndertræning fra kl. 16.00 – 17.15.

Forældre og tilskuere må desværre ikke komme med ind i hallen endnu. Omklædningsrum og brusebad forbliver lukket, hvorfor i bedes at komme omklædt. Det vil selvfølgelig være muligt at benytte toilettet. Ved ankomst og når i forlader hallen skal alle bære et medicinsk mundbind og spritte hænder af.

Motionsspillere med op til 10 personer

Også de voksne må spille igen med op til 10 personer (om onsdagen også med 20 personer, hvis vi deler hallen op i to). Både tirsdag fra kl. 18.00 – 21.00 i Harreslev Danske Skole, onsdag fra. 19.15 – 22.00 og om lørdagen fra 10.00 – 13.00 kan alle motionsspillere spille igen, hvis de tilmelder sig over Doodle linket .

Vi ser frem til at se jer i hallen igen.

På vegne af HKUF badminton
Julia W.

Ungdomstræning starter igen den 19. og 20. august